IDEAL LUX - lustry Lingotto SP3 198125 3x40W

Kód: 198125
ZDARMAZDARMA
IDEAL LUX - lustry Lingotto SP3 198125 3x40W
7.623 Kč
7-14 dnů
Kouzelná moderní kombinace bílého skla, mosaze a černých detailů, to je závěsné svítidlo Ideal Lux Lingotto, materiál: opálové sklo, mosaz a černý kov, patic E14 x 3, bez žárovek

Ideal Lux jsou svítidla, které jsou možná určeny právě pro Vás. Dlouholetý výrobce vyrábí kvalitní svítidla s italskou duší. Špičkoví italští dizajnéři a prvotřídní kvalitní materiály zaručují svítidla, které budou léta ozdobou Vašeho prostoru a každý si je všimne. Vzhledem k úrovni dizajnu a kvalitě jsou ceny svítidel překvapivě přátelské a proto jsou ve světě tak oblíbená. Ani u velkých svítidel si nemusíte dělat starosti o rozbití svítidla při přepravě, tak jako svítidla samotná i balení z výroby je na úrovni a svítidlo ochrání.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Závěsné svítidlo Ideal Lux LINGOTTO SP3 198125 E14 3x40W IP20 70cm černo-mosazné

Doplňkové parametry

Kategorie: Luxusní závěsná svítidla
GPC: 198125
Cenová skupina: Ideal Lux A
Barva: Mosazná
Tvar: Hranatý
Styl: Moderní - současný
Značka: Ideal Lux
Patice, závit: E14
Typ zdroje: Žárovka není součástí balení
Zdroj součástí balení: Ne
Krytí IP: IP20
Napájení: 220 V - 240 V
Energetická třída: ---
Materiál: Kov
Třída ochrany: I - uzemnění

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Ideal Lux jsou dost možná svítidla, které hledáte. Tradiční italský výrobce kvalitních a bytelných svítidel s duší. Spojení špičkového moderního italského dizajnu a kvalitních materiálů jsou zárukou svítidla, které bude dlouhá léta ozdobou Vašeho krásného domova. Poměr ceny a kvality je u tohoto výrobce opravdu velice výhodný, špičkový italský dizajn nemusí být jen pro vyvolené. Svítidla jsou již z výroby skvěle zabalena, aby bez újmy přežila cestu k Vám.